Vi tilbyr renholdsavtaler til bedrifter i Bergen og omegn. Vi utfører daglig renhold, byggvask, boning og andre renholdstjenester for bedrifter.
 Les mer
 HJEMME RENHOLD
Trenger du hjelp til renhold? Vi leverer renhold til privatpersoner. Du får et dedikert rengjørings-team slik at du alltid får de samme renholderene. 
Les mer
 VAKTMESTERTJENESTER
Våre vaktmestertjenester innebærer et bredt spekter av tjenester, ute og inne. Vi tilbyr blant annet malerarbeid, snekkerarbeid og fjerning av søppel. 
Les mer

Nyheter

HVORDAN FRISK RENHOLD KAN BIDRA TIL MINDRE SMITTE AV CORONA VIRUS (COVID-19)

 

Corona viruset er svært smittefarlig. I og med at den først og fremst er en luftveisplage er det munnen og svelget som er under angrep.

 

Corona viruset overlever ikke temperaturer over 26-27 grader.

 

Corona viruset er stort, 400-500 nanometer og enhver form for maske kan faktisk forhindre å bli smittet. Jo vanskeligere det er for viruset å komme til munnen jo bedre.

 

Viruset overføres først og fremst ved direkte kontakt, men kan overleve i 12 timer på harde flater, som lysbrytere, dørhåndtak, dører, elektriske apparater/mobiler, tastaturer, innredninger på bybanen, busser etc.

 

Viruset overlever i 6 timer på tekstiler/tepper/gardiner/klær.

 

Viruset overleverer bare 10-12 minutter på våre hender. I løpet av 10 minutter har våre hender sannsynligvis kommet borte i ansiktet vårt, klær, tekstiler eller harde flater mange ganger.

 

 

HVA KAN DU SELV GJØRE FOR Å BEKJEMPE SMITTE?

 

          Drikk varme drikker over 26-27 grader ofte, gjerne hver 15. minutt slik at viruset du eventuelt har fått i munnen blir skylt ned i magesekken.

 

          Vask hendene ofte, bruk helst varmt vann over 37 grader og vanlig såpe. Gjerne ansiktet også. https://www.apotek1.no/haandpleie/haandhygiene

 

          En av de største smitte faktorene er mobiltelefonen vår, vask den ofte, gjerne med sprit eller annen smittebekjempende kjemikalier. Fjern gjerne tekstil/skinn fra mobilen, for lettere vask.

 

          Vask harde overflater hver dag eller oftere, husk tastaturet og laptop, dørhåndtak, lysbrytere, og ellers rundt arbeidsplassen.

 

          Skift og vask klærne hyppigere enn vanlig med 60 grader, helst daglig.

 

HVA KAN FRISK RENHOLD GJØRE FOR VÅRE KUNDER?

 

          Vi kan levere såpe og kjemikalier som er spesielt godt egnet til smittevask.

          Vi kan øke frekvensen på vask eller endre på arbeidsplanen slik at renholderen             får bedre tid til vask av harde flater.

          Hyppigere vask av WC-rom

          Grundig og profesjonell vask av PC og tastatur

 

Frisk renhold vasker alle sine kluter og mopper med desinfiserendesåper i 95 grader vann. Våre industrielle vaskemaskiner vasker i 2,5 timer. Det er absolutt ingen fare for smitte fra våre mopper eller kluter.

 

Lenker: www.fhi.no; www.helsedirektoratet.no;

 

Lenke til en av våre kunder: https://www.apotek1.no/soek/corona%20viruset?category=desinfeksjon-12046¤tPage=1#produkter

Våre tjenester

Frisk Renhold AS leverer renhold til et bredt spekter av bedrifter og privatpersoner i Bergen og omegn, både offentlig og privat. Vi har lang erfaring og kunnskap om hvilke behov og utfordringer hver enkelt kundegruppe har i forbindelse med renhold og vedlikehold. Våre kunder har én kontaktperson å forholde seg til, som har det hele og fulle ansvaret for tjenesten vi leverer. På denne måten har vi bedre kontroll og reduserer risikoen for misforståelser, samtidig som vi gjør det lettere for våre kunder.

Vi har som målsetting at våre kunder skal være fornøyd med våre tjenester. Gjennom jevnlige inspeksjoner og kvalitetskontroll av renholdet hos våre kunder, ønsker vi å være i forkant av eventuelle problemstillinger og foreta nødvendige tilpasninger og endringer fortløpende. Vårt team består av dyktige, fleksible og serviceinnstilte medarbeidere som kan renhold, og som yter det lille ekstra.Bedrifts renhold
 • Daglig renhold
 • Nedvask/Byggvask
 • Boning og annen gulvbehandling
 • Vinduspuss/miljøvennlig vindusvask
 • Tepperens og møbelrens
 • Rulletrapprens
 • Vikartjenester innenfor kantine, renhold og oppvask
 • Industrivask av maskiner, kjøkkenmaskiner og fiskerianlegg
 • Levering og påfyll av matter, hygieneartikler etc.
Få tilbud
Hjemme renhold
 • Ukentlig renhold
 • Nedvask
 • Flyttevask
 • Gulvbehandling
 • Vinduspuss / miljøvennlig vindusvask
 • Tepperens og møbelrens
 • Rulletrapprens
Få tilbud
Vaktmestertjenester
 • Vaktmestertjenester
 • Maler arbeid
 • Renhold/ opprydding av uteareal, snømåking, hagearbeid, kosting/spyling av uteplass, etc.
 • Fjerning av søppel
Få tilbud

Din trygghet

Frisk Renhold AS ble etablert i september 2000 under slagordet: "Med øye for renhold". Våre kontorer er sentralt på Hop, hvor vi også har vårt lager og vaskeri. Vi leverer renhold og vedlikeholdstjenester av høy kvalitet, til både næringslivet og private husholdninger. Vi har fokus på service og kundetilfredshet i alle ledd av organisasjonen. Høsten 2015 overtok vi firmaene Hvitvask og Alpharent. Vi er stolte over å ha vokst fra 6 ansatte i starten til omtrent 100 ansatte i dag.

Visjon 

Vår visjon er å gi en bedre hverdagen til våre kunder gjennom å levere miljøvennlig og helsefremmende renhold. Vi skal være en bærekraftig bedrift som tar vare på miljø og ansatte. 

Kjerneverdier 

Miljø og samfunnsansvar                                                                                          
Vi skal være en grønn bedrift som kjemper for miljøet ved å benytte produkter med de til enhver tid høyeste miljøsertifiseringen.


Integrering
Vi er en arbeidsplass med ansatte fra en flere nasjoner. Å behandle hverandre med likeverd og respekt er et fokusområde. Vi tilbyr norsk-kurs til våre renholdere for å bidra til integrering i det norske samfunnet, samt god kommunikasjon med våre kunder.


 

 

Kontakt


Frisk Renhold AS,
Apeltunvegen 2C
5222 Nesttun, Norge

E-post: post@frisk-renhold.no
Telefon.:    987 024 20
Org. nr: 982 293 324
Forespørsel