Frisk Renhold er svært interessert i at våre utenlandske ansatte integreres i det norske samfunnet, og kan kommunisere godt på norsk, selv om de er flinke i Engelsk. 

Vi har i dag sendt ut eit informasjonsskriv om vår privat sektor: hjemme renhold. Om du ikke har mottatt dette kan du kontakte Line Arnøy på tlf: 934 60 608 eller Anne Beate Hansson på tlf: 98248640. Mvh. Frisk Renhold AS

Frisk Renhold AS har opprettet en Facebook profil. Du finner oss ved å søke etter "Frisk Renhold". Vi setter pris på tilbakemeldinger på vårt arbeid slik at vi hele tiden kan forbedre oss. 
Her vil det komme nyheter fra Frisk Renhold AS. Frisk Renhold AS har fått ny hjemmeside og ser frem til å oppdatere den med nyheter fra bedriften samt fra renholds bransjen.
Frisk Renhold har nylig inngått en ny og forbedret forsikringsavtale med Vardia forsikring, for å forsikre våre aktiviteter når våre ansatte vasker i private hjem. Denne utvidede forsikringen gir kundene våre enda en god grunn til å føle seg trygg når Frisk renhold vasker hos dem. Vi er til enhver tid på leting etter måter å forbedre oss på og gi våre kunder gode grunner til å handle hos oss. 

Kontakt


Frisk Renhold AS,
Apeltunvegen 2C
5222 Nesttun, Norge

E-post: post@frisk-renhold.no
Telefon.:    987 024 20
Org. nr: 982 293 324
Forespørsel